MENÜ

Beşiktaş'ın ardından West Bromwich... Slaven Bilic zora soktu

Beşiktaş yıllarında son haftalarda şampiyonluklar kaybeden Slaven Bilic, İngiltere’de de benzer bir görüntü sergiliyor. Hırvat teknik adam, West Bromwich ile Premier Lig mücadelesi verirken, önce zirveyi kaptırdı şimdi de doğrudan üst lige yükselme şansını kaçırabilir

Beşiktaş'ın ardından West Bromwich... Slaven Bilic zora soktu

2013 ile 2015 yılları arasında Süper Lig’de Beşiktaş’ı çalıştıran Slaven Bilic, her sezona fırtına gibi başlıyordu. Ancak 51 yaşındaki deneyimli teknik adam, ligin sonunu ise bir türlü getiremeyip şampiyonlukları kaptırıyordu. Hırvat çalıştırıcı, bu sezon da İngiltere Championship ekiplerinden West Brom ile Premier Lig’e çıkma mücadelesi vermek adına sezona başladı. Bilic’in öğrencileri, muhteşem bir dönem geçirirken, son haftalarda ise işler istediği gibi gitmedi. 41. hafta sonunda Leeds United’ın 2 puan önünde yer alan Lacivert-Beyazlılar, son 3 maçta ise yokları oynadı.

Haberin Devamı

3 maçta 1 puan!

West Brom, bu süreçte 1 puan alırken, Leeds ise 3’te 3 yaptı. Liderliği kaybeden Bilic, şimdi de doğrudan Premier Lig’e çıkma şansını yitirebilir. Eğer Hırvat teknik adamın ekibi, son haftada QPR’ye takılır, takipçisi Brentford ise Barnsley karşısında kazanırsa West Brom, üst lige yükselebilmek için Play-Off oynamak zorunda kalacak.

YORUM YAZ