MENÜ

Beşiktaş'ın altyapısı umut veriyor

Süper Lig’de hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş’ın tek tesellisi gençlerde üç takımın da lider olması. Gelecek planlamasında öz kaynaklarına büyük önem veren siyah-beyazlılar; Ersin, Rıdvan, Serdar, Emirhan ve Berkay'ın ardından birçok yeteneği A Takım'a hazırlıyor.

Beşiktaş'ın altyapısı umut veriyor

Beşiktaş'ta, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz ile başlayan altyapıya dönüş hamlesi, bu sezon da Serdar Saatçı, Emirhan İlkhan ve Berkay Vardar'la sürdü. Öz kaynaklara büyük önem veren siyah-beyazlılarda birçok genç isim A Takım'a hazırlanmaya başladı. Kartal'ın U19, U17 ve U16 takımları liglerinde lider durumda bulunuyor.

Haberin Devamı

U19 DERBİSİ NEFESLERİ KESECEK

Özellikle U19 takımındaki oyuncuların gelişimi yüzleri güldürüyor. Gelecek sezon A takıma ciddi takviye verecek olan altyapının yeteneklerini sıralamada aynı puana sahip (46) Galatasaray Kulübü takip ediyor. Bu hafta oynanacak gençlerin derbisi şampiyonluk için en önemli dönüm noktalarından birisi olacak.

FİDAN: 9 OYUNCUYLA SÖZLEŞME YAPACAĞIZ

SABAH Spor'a konuşan Beşiktaş'ın altyapıdan sorumlu yöneticisi Fırat Fidan temel hedeflerinin yetiştirdikleri futbolcuları A Takım'a çıkarmak, yurt dışına gönderip gelir elde etmek ve Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyledi. Fidan, "Bunu yaparken yarışmanın da içinde olacağız. Önümüzdeki dönemlerde 9 futbolcumuzla profesyonel sözleşme imzalama planımız var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FATİH DOĞAN: TÜNELİN SONU AYDINLIK

Pandemi en çok altyapıları vurdu. Ancak Beşiktaş bütün olumsuzluklara rağmen altyapıdaki motivasyonunu ve organizasyon gelişimini canlı tuttu. Beşiktaş'ta başta U16 takımı olmak üzere bütün kategorilerde çok iyi yetenekler var. Türk futbolundaki çıkmaz sokaktan kurtuluş yolu gençlere yönelmekten ve onlara güvenmekten geçiyor. Beşiktaş, Ersin, Rıdvan, Serdar, Kerem, Emirhan ile açtığı kapıyı devam ettirirse tünelin sonu aydınlık. (Sabah)

YORUM YAZ