MENÜ

Beşiktaş'ın 24 milyon TL'lik Gökhan Töre planı

Beşiktaş, Avrupa'dan talipleri olan Gökhan Töre'yi 8 milyon euroya satmanın planlarını yapıyor. UEFA ile anlaşan siyah-beyazlılar, yıldız futbolcudan gelecek parayı transferde kullanmak istiyor.

Beşiktaş'ın 24 milyon TL'lik Gökhan Töre planı

Beşiktaş'ın, Gökhan Töre’yi cazip bir bonservis bedeli karşılığında Avrupa’ya satma planları yaptığı ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı yönetimin özellikle UEFA Avrupa Ligi arenasında ortaya koyduğu başarılı performans ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken genç futbolcuyu en az 8 milyon euroya elden çıkarmayı düşündüğü belirlendi. Avrupa’dan talipleri bulunan Gökhan’ı satarak mali açıdan rahat bir nefes almak isteyen yönetimin, milli futbolcudan gelecek parayı transferde kullanmak istediği öğrenildi.

UEFA ile geçtiğimiz günlerde imzaladığı mali disiplin anlaşmasına göre transfer yapabilmek için öncelikle mevcut kadrodan oyuncu satması gereken siyah-beyazlıların bu nedenle Gökhan Töre ile yollarını ayırmayı düşündüğü kaydedildi. Kartal, genç yıldızı satarsa yeni transferler için ciddi bir kaynak yaratarak rahat bir nefes almayı başaracak.

Bu arada İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Slaven Bilic’in, Gökhan Töre ve Olcay Şahan’ı transfer etmek istediği iddia edildi. İngiliz basınında yer alana haberlerde, 25 milyon sterlinlik transfer bütçesine sahip olan Hırvat hocanın, Gökhan Töre ve Olcay’ı transfer listesinin ilk sıralarına yazdığı savunuldu. Bilic’in, Chelsea’den Loic Remy ve Sampdoria’dan Pedro Obiang’ı da West Ham kadrosuna katmaya çalıştığı ileri sürüldü.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ