MENÜ

Beşiktaş'ı kupanın dışına iten Erzurumspor tarih yazdı

TFF 1. Lig takımı Büyükşehir Belediye Erzurum kupa zaferiyle coştu. Mavi-Beyazlılar, Beşiktaş’ı ilk maçta olduğu gibi 3-2 mağlup etti, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kaldı.

Beşiktaş'ı kupanın dışına iten Erzurumspor tarih yazdı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası’na damga vurdu. TFF 1. Lig ekibi, Süper Lig temsilcisi Beşiktaş’ı iki maçta da 3-2’lik skorla yenerek çeyrek finale kaldı. İlk maçta olduğu gibi rövanşa da da rotasyon yaparak çıkan teknik direktör Erkan Sözeri, ilk 11’de 5 yedek ismi sahaya sürdü. 30. saniyede Oltan ile öne geçen Dadaşlar, 33’te Diaby ve 64’te gelen Burak Yılmaz’ın golleriyle elenme tehlikesiyle karşı kaşıya kalsa da çabuk reaksiyon verdi.

Haberin Devamı

5 dakikada tur...

2-1’lik skorda Beşiktaş çeyrek final biletini alacaktı, Dadaşlar buna izin vermedi. 67’de Sissoko füzesiyle maça denge getirdi. 72’de ise açılışı yapan Oltan skoru belirledi, Dadaşlar kupada ilk kez son 8 takım arasına kaldı. Bitiş düdüğünden sonra Erzurumlu oyuncuların ve teknik ekibin sevinci görülmeye değerdi. Mavi-Beyazlılar’ın coşkusu soyunma odasında da sürdü, oyuncular teknik direktörleri Erkan Sözeri’yi havalara atarak büyük zaferlerini doyasıya yaşadı.

YORUM YAZ