MENÜ

Beşiktaş'a yakışanı yapacağız

“İnanılmaz bir mücadele örneği verdiler” diyerek öğrencilerini tebrik eden Tayfur Havutçu, “İnancımızı yitirmedik. Kalan iki maçta da camiamıza layık bir şekilde mücadele edeceğiz” sözlerini sarfetti

Beşiktaş'a yakışanı yapacağız

Süper Final’de ilk galibiyeti alan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun keyfi yerine geldi. 90 dakikanın ardından yüzü gülen Havutçu, öğrencilerini tebrik ederek sözlerine başladı. Oyuncularının inanılmaz bir mücadele örneği verdiğini kaydeden genç teknik adam, “Oyun disipline sadık kaldıkları ve 90 dakika boyunca vargüçleriyle mücadele ettikleri için onlara teşekkür ediyorum. Play-Off’lara yeni bir başlangıç gözüyle bakmıştık. Oynadığımız önceki maçlarda da iyi sinyaller vermiştik ama sonuç istediğimiz gibi olmamıştı. Bugün (dün) iyi futbolumuzu neticeye yansıttık. Yakaladığımız net gol pozisyonaları da vardı. Özellikle 60. dakikadan sonra skor daha farklı olabilirdi” ifadelerini kullandı.

‘Çalışmalarımız sürecek’
Çalışmalarını aynı şekilde sürdüreceklerini vurgulayan Havutçu, “İnancımızı yitirmedik. Camia olarak daha iyi şeylere layık bir kulübüz. Kalan iki karşılaşmada da Beşiktaş’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu. Havutçu sözlerini İnönü Stadı’nı dolduran kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederek tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ