MENÜ

Beşiktaş'a UEFA müjdesi

UEFA lisansı almak için üzerine düşeni yerine getiren yönetime güzel haber geldi. Resmi yazı ise sezon sonunda federasyon aracılığıyla kulübe iletilecek.

Beşiktaş'a UEFA müjdesi

Geçmiş döneme ait futbolcu ve kulüplere olan borçları nedeniyle UEFA tarafından uyarılan Beşiktaş, 31 Mart’a kadar gerekli görüşmeleri tamamlamış ve kriterlere uymuştu. Borçların bir kısmını ödeyen, bir kısmını da yapılandıran yönetim, futbol federasyonu aracılığıyla kongrede kabul edilen bütçenin yanı sıra, Fikret Orman’ın bizzat kefil olduğu vergi borçlarının evraklarını UEFA’ya göndermişti. UEFA sonunda bu evrakları kabul etti.

Rapor sezon sonunda

Alınan bilgilere göre, Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon Avrupa arenasında yer alması için hiçbir engel kalmadı. Ancak UEFA, kulübe henüz konuyla ilgili olarak resmi yazı geçmedi. Beşiktaş’ın yoğun çaba sarfederek temizlediği borçlar, UEFA tarafından kabul gördü. Gerekli incelemeyi yapan yetkililer, Kartal’ın önünde hiçbir engel kalmadığını belirtti. Ancak resmi yazının gönderilmesi için sezon sonu bekleniyor. UEFA, futbol federasyonu aracılığıyla ligin bitiminde Siyah-Beyazlılar’la ilgili raporunu gönderecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ