MENÜ

Beşiktaş'a Ochoa'dan kötü haber

Meksika Ligi ekiplerinden Chivas Guadalajara, Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği öne sürülen La Liga ekibi Malaga'nın formasını giyen milli kaleci Guillermo Ochoa'yı kadrosuna kattı.

Beşiktaş'a Ochoa'dan kötü haber

2014 Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı ile gösterdiği performansla adını dünyaya duyurmayı başaran Malaga kalecisi Guillermo Ochoa, ülkesinin Chivas kulübü ile anlaştı.

Ochoa'nın Meksika'nın en iyi kalecisi olduğunu belirten Chivas kulübü başkanı Jorge Vergara, '' Ochoa'nın bizimle oynamayı kabul etmesinden dolayı gurur duyuyoruz.'' dedi.

Malaga'da geçirdiği zor zamanların ardından Chivas ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ochoa, ''Chivas kulübüne minnettarım. Çocukluğumdan beri idolüm olan Martin Zuniga'nın kulübünde oynamak benim için onur verici.'' ifadelerini kullandı.

Ochoa, başarılı bir performans gösterdiği 2014 Dünya Kupası'nın ardından Ajaccio kulübünden Malaga'ya transfer olmuştu. Ara transfer döneminde kadrosuna bir kaleci katmak isteyen Beşiktaş'ın Ochoa ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ