MENÜ

Beşiktaş'a ilaç gibi ara!

Ligde 26. haftayı BAY geçecek olan Siyah-Beyazlılar, 10 günlük süreçte eksiklerini tamamlama fırsatı yakalayacak. Sakatlıklarını atlatan Rıdvan ve Oğuzhan’a ek olarak cezası biten Vida ile N’Sakala da Denizli mücadelesiyle takıma geri dönecek. Bu sezon ligin 21 takıma yükseltilmesi sebebiyle yoğun bir maç trafiğine giren Kartal, bu arada oyuncularını dinlendirme şansı yakalayacak. Özellikle yorgunlukları son maçlara yansıyan Aboubakar ve Larin’in ilk yarıdaki formlarına ulaşmaları hedefleniyor.

Beşiktaş'a ilaç gibi ara!

Süper Lig’de 25. haftayı 3-0’lık Gençlerbirliği mücadelesiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar, farklı zaferle 10 günlük araya girdi. 26. haftayı BAY olarak geçirecek olan Kara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına maç sonrasında 3 gün izin verdi. 27. haftada Denizlispor’la oynayacakları mücadelenin hazırlıklarına cuma günü başlayacak olan Beşiktaş, bu süreçte hem güç depolayacak hem de eksiklerini kapatma şansı yakalayacak. Önceki gün oynanan Gençlerbirliği mücadelesinde kart cezalı olmaları sebebiyle yer almayan Domagoj Vida ve Fabrice N’Sakala, takımlarına Denizli mücadelesiyle beraber geri dönecek. Sakatlığını atlatan Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup da idman eksiklerini kapatıp tekrar kadrodaki yerlerini alacak. Sol diz iç bağında kısmi yırtık bulunan ve tedavisine devam edilen Francisco Montero’nun ise geri dönüşü Mart ayını bulacak.

Haberin Devamı

Dinamik Kartal geri dönecek

Bu sezon ligdeki takım sayısının 21’e yükseltmesi sonrasında tüm kulüpler gibi yoğun bir maç trafiğine giren Beşiktaş, BAY haftasında uzun süre sonra ilk kez dinlenme şansı yakalayacak. Sezonun ilk yarısının bitiminin üzerinden 1 hafta geçmeden ikinci bölüme geçiş yapan ve bundan dolayı özellikle hücum hattında forma giyen Vincent Aboubakar ve Cyle Larin’den son maçlarda yorgun olmaları sebebiyle beklediği verimi alamayan Siyah-Beyazlılar, oyuncularını dinlendirecek. Teknik ekip, 10 günlük süreçte takımın eski dinamik görüntüsünü yakalayacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Derbiye kadar 6’da 6!

Ligde sezonun ilk yarısındaki BAY haftası ve Milli araları çok iyi değerlendiren teknik direktör Sergen Yalçın, aynı şekilde takımını kondisyon olarak yoğun programa hazırlamayı hedefliyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ilk yarıda olduğu gibi uzun kazanma serileri yakalayıp takımın şampiyonluk yarışındaki varlığını korumak istiyor. Yalçın, BAY haftası sonrasında oynayacakları; Denizlispor, Yeni Malatya, Gaziantep ve Başakşehir maçlarını da kayıpsız geçerek 31. haftadaki Fenerbahçe mücadelesine 6’da 6’yla çıkmayı amaçlıyor.

YORUM YAZ