MENÜ

Beşiktaş'a iki transfer birden! Taraftar çıldıracak - Son dakika Bjk transfer haberleri

Bu sezon Türkiye Kupası'nda yer almayacak ancak UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ta tranferde hareketli günler yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takımın transfer gündeminde yine bir çok isim var. Ganso ve Mandzukic en sıcak isimler. Ayrıca diğer tranfserler için de gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika 3 Ağustos son dakika Beşiktaş tranfser haberleri...

Beşiktaş'a iki transfer birden! Taraftar çıldıracak - Son dakika Bjk transfer haberleri

Torshavn'ı 6-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkan Beşiktaş'ta yeni transferler için girişmler sürüyor. Bu kez Siyah-Beyazlı takımın gündemine Ganso ve Mandzukic geldi. Ayrıca diğer transferler içinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte 3 Ağustos Cuma son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ GANSO'YU İSTİYOR

Ligin başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Anderson Talisca’nın ayrılığı sonrasında 10 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Shinji Kagawa ve Nacer Chadli ile görüşmelerine devam ederken, gündemine sürpriz bir ismi daha aldı: Ganso.

Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcu için harekete geçen Kara Kartal, Sevilla’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Sambacı sıcak bakıyor

Geçen sezon İspanya La Liga’da yalnızca 8 maçta görev yapan Sambacı’nın da daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu nedenle Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

2016-17 yazında Sao Paulo’dan, Endülüs temsilcisine 9.5 milyon Euro’ya (55 milyon TL) transfer olan Ganso’nun satın alma opsiyonu konusunda pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Kagawa ve Chadli’yle de ciddi bir şekilde ilgilenen Kara Kartal’ın, bu isimlerle henüz imza aşamasına gelemediği öğrenildi.

MANDZUKIC FORMÜLÜ BULUNDU

Cenk Tosun’un ayrılığı sonrasında forvet hattından istediği verimi alamayan Beşiktaş, kadrosunu mutlaka yıldız bir santrforla güçlendirmek istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın hedefine FANATİK ulaşmıştı.

Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner’in, dünyaca ünlü Hırvat yıldız Mario Mandzukic ile Marmaris’teki DMaris Bay otelde görüştüğü ortaya çıkmıştı.32 yaşındaki futbolcunun şartlarını öğrenen Güner, görüşmenin detaylarını Başkan Fikret Orman’a anlattı. Siyah-Beyazlılar’ın patronu ise senelik 6 milyon Euro (35 milyon TL) talep eden tecrübeli golcü için kaynak yaratma çalışmalarına başladı.

Negredo’da Vallecano iddiası

Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği Alvaro Negredo ve Mustafa Pektemek’le yollarını ayırmayı planlayan Orman, iki ismin maliyetiyle Mandzukic’i transfer etmeyi planlıyor.Negrodo’yu İspanyol ekibi Vallecano’nun istediği, 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli için 2 milyon Euro önerdiği belirtiliyor. Görüşmeler sürüyor.

Yönetim, İspanyol golcünün 4.3 milyon Euro’luk (25 milyon TL) maaşı ile Mustafa’nın ise senelik 1.7 milyon Euro’luk (10 milyon TL) ücretinden kurtulursa, Hırvat süperstarın istediği 6 milyon Euro’ya kaynak yaratacak. Ancak Beşiktaş yönetiminin, İtalyan devi Juventus’tan yılda 3.5 milyon Euro (20 milyon TL) kazanan Manzdukic ile 4-5 milyon Euro (23-29 milyon TL) bandında anlaşmak istediği öğrenildi.Tarafların önümüzdeki günlerde tekrardan pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

Haberin Devamı

HARUN TEKİN DE SONA GELİNDİ

Fabri'yi İngiliz ekibi Fulham'a gönderen Beşiktaş, kaleci arayışlarında gaza bastı. Başkan Fikret Orman, her ne kadar “Harun Tekin için bir hamlemiz gözükmüyor” dese de Siyah- Beyazlılar’ın, 29 yaşındaki eldiven için Bursaspor ile temas halinde olduğu öğrenildi. Kara Kartal’ın, görüşmelerde önemli mesafe katettiği ve tarafların sadece peşinat kısmında anlaşamadığı belirtildi.

Transferde son aşamaya gelinirken, Harun’un da Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiği kaydedildi.

Güneş istiyor

Bu transferde teknik direktör Şenol Güneş’in de istekli tavrının çok etkili olduğu ve tecrübeli hocanın eski öğrencisini mutlaka takımında görmek istediği de edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

En kısa zamanda tarafların tekrardan bir araya gelmesi ve transfere nokta koyması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'A İKİ YILDIZ BİRDEN! OSPINA VE BACCA

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği mevkiler için listedeki isimlerle tek tek görüşüyor. Kolimbiya basını siyah beyazlıların Ospina ile ciddi şekilde görüştüğünü ve anlaşmak üzere olduğunu belirtirken, Carlos Bacca'nın da transfer listesinde olduğunu yazdı.

CHADLI'DE SONA DOĞRU

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Nacer Chadli'nin transferinde mutlu sona çok yakın... Başkan Fikret Orman, hafta başında Belçikalı futbolcunun kulübü West Bromwich Albion'la görüşmeleri noktalamak için İngiltere'ye gidecek. Siyah-beyazlılar, Anderson Talisca'da olduğu gibi Chadli'yi de satın alma opsiyonu ile birlikte kiralayacak. Beşiktaş, Premier Lig'den Championship'e düştüğü için West Brom'dan ayrılmak isteyen Chadli ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Chadli, Belçika formasıyla Dünya Kupası'nda 6 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

NEGREDO SIKINTISI

Alvaro Negredo, herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen B36 Torshavn maçının kadrosuna alınmadı. Buna sebep olarak İspanyol forvetin transfer görüşmesi yapması gösterildi. Negredo'nun Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un çalıştırdığı S. Arabistan kulübü Al-Hilal'e gitmeye sıcak baktığı ancak eşinin karşı çıktığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından tecrübeli golcünün La Liga ekibi Rayo Vallecano ile masaya oturduğu öğrenildi. Negredo'nun yıllık maaşının 4 milyon 350 bin Euro olması söz konusu transferdeki en büyük engel olarak görülüyor. Öte yandan Guardian gazetesi, Leicester City'in Domagoj Vida'yı transfer edeceğini ileri sürdü.

VIDA İÇİN PSG İDDİASI

Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansla devleri peşine takan Domagoj Vida için Fransa’dan şaşırtan bir iddia geldi. Le 10 Sports Dergisi, PSG’nin, 29 yaşındaki futbolcu için devrede olduğunu iddia etti.

Jerome Boateng için Bayern Münih’in kapısını çalan Fransız ekibinin, Alman futbolcuyu kadrosuna katamazsa rotasını Vida’ya çevireceği öne sürüldü.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde PSG’nin hocası Thomas Tuchel, “Savunmada çok az oyuncumuz var. Bu bölgeye mutlaka transfer yapmalıyız” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ