MENÜ

Beşiktaş'a ağır darbe

Üst üste yaşanan sakatlıklara yenileri eklendi. Ekrem Dağ 3 hafta yok, İbrahim Toraman derbide oynamayacak, Mert Nobre de sezonu kapattı...

Beşiktaş'a ağır darbe

Ligin sonu yaklaştıkça Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıkıcı bir hal almaya başladı. Kadro kurmakta zorlanan Kartal’ın hocası Mustafa Denizli’ye, ilk 11’in değişmez isimlerinden kötü haberler geldi. Sol arka adalesinden sakatlanan Ekrem Dağ’ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Trabzonspor maçında eli kırılan Nobre’nin durumu ise daha vahim. Brezilyalı yıldızın sezonu kapattığı dile getirildi. İkinci Kaptan İbrahim Toraman’dan gelen haber de Denizli’yi krize soktu. Toraman’ın çekilen MR’nın sonuçlarının iyi olmadığı ve tecrübeli oyuncunun derbide oynamayacağı açıklandı. Rüştü’nün de derbide görev yapmama ihtimali bulunuyor.

Tello kesin dönüyor
Beşiktaşlılar’a derbi öncesinde teselli niteliği taşıyan haberler de geldi. Tello’nun büyük bir hızla iyileştiği ve zorlu Fenerbahçe derbisinde sahadaki yerini alabileceği kaydedildi. Ayrıca Ferrari’nin de Kadıköy’de görev yapabileceği ifade edildi. Ancak Tabata ile Nihat derbide kesin olarak yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ