MENÜ

Beşiktaş'a 2 iyi, 2 kötü haber

Beşiktaş'ta sakatlığı süren oyunculardan 2 iyi, 2 kötü haber geldi.

Beşiktaş'a 2 iyi, 2 kötü haber

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 23 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacak olan Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Almeida, Dentinho, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra sezonu kapatan Uğur Boral ve İsmail Köybaşı takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Bu sezon oyuncuların yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı dönemler geçiren Siyah Beyazlı takımda Oğuzhan ve Necip'den gelen iyi haber teknik heyeti memnun etti. Yaklaşık iki haftadır takımdaki yerlerini alamayan Necip ve Oğuzhan'ın ligin 24. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişecekleri öğrenildi. İki genç oyuncunun da bu hafta Sivasspor deplasmanında yer alamayacakları, ancak derbi öncesi takımla birlikte antrenmanlara başlayabilecekleri kaydedildi.

Öte yandan sakatlıkları süren Almeida ve Dentinho'nun ise Fenerbahçe maçına yetişemeyecekleri belirtildi. Sağlık heyetinin Almeida ve Dentinho'yu 25. hafta oynanacak Trabzonspor maçına kadar hazır duruma getirmeye çalışacakları ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ