Arama

Popüler aramalar

İstanbul'a geliyor! Beşiktaş transferde mutlu sona çok yakın

Ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tammy Abraham'ın ayrılığı sonrasında santrfor bölgesini güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar transferde mutlu sona çok yakın.

İstanbul'a geliyor! Beşiktaş transferde mutlu sona çok yakın

Trendyol Süper Lig'de ilk devreyi beklentilerin uzağında tamamlayan Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın verdiği liste doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlılar bir transferde mutlu sona çok yakın.

Haberin Devamı

HYEON-GYU OH İSTANBUL'A GELİYOR

A Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Genk forması giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusu Hyeon-gyu Oh ile prensip anlaşmasına vardı.

İstanbula geliyor Beşiktaş transferde mutlu sona çok yakın

Haberin detaylarında ise 24 yaşındaki Güney Koreli santrforun, 4 Şubat Çarşamba (yarın) sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a geleceği belirtildi.

PERFORMANSI

Bu sezon Genk formasıyla 32 resmi maça çıkan Hyeon-gyu Oh bu karşılaşmalarda 10 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

İstanbula geliyor Beşiktaş transferde mutlu sona çok yakın

TV Rehberi
Hangi maç
Hangi kanalda?
Şimdi Keşfet