Arda Turan ile söz kesildi, Beşiktaş'tan süre istedi
20 Mayıs 2026, Çarşamba 06:59Güncelleme Tarihi:

YENİ HOCA BELLİ OLUYOR
Kara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocanın kim olacağı büyük merak konusu. Önceki gün Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yerli adaylar arasında adı geçen Şenol Güneş ile ilgili olarak, “Ben Şenol hocayı çok severim. Ama Sergen hocadan sonra Şenol hoca ile çalışmayı düşünmüyorum. Yazılıyor, çiziliyor... Şenol Güneş’e de ayıp ediliyor. Aylardır ben telefonda dahi konuşmadım” açıklamasını yapmıştı.

EN CİDDİ ADAY
Diğer yandan da Siyah-Beyazlı ekibin gündeminde yerli olarak en ciddi aday Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan.
BAŞKAN BİZZAT GÖRÜŞTÜ
Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda başkan Adalı’nın, Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Arda Turan ile bizzat görüştüğü belirtildi.

SÜRE İSTEDİ
Turan, kendisine yapılan tekliften ötürü başkana teşekkürlerini iletirken, karar verme noktasında süre istedi. Genç çalıştırıcının, Avrupa’dan gelecek teklifleri de dinlemek istediği için Adalı’dan süre istediği bilgisine ulaşıldı.

YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER
Başkan Adalı da bu gelişme üzerine önümüzdeki günlerde yeniden bir görüşme gerçekleştirme kararı aldı.
HABER: SÜLEYMAN HATISARU
