MENÜ

Beşiktaş yorumu: Uyumsuzluk sahaya indi

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında konuk ettiği Genk'e 4-2 mağlup oldu. Beşiktaş'ta forma giyen Vagner Love, maç sonunda yayıncı kuruluşa verdiği röportajda 'Kafa olarak maçta değildik' açıklamasını yapmıştı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Vagner Love'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Genk'e 4-2 mağlup oldu. Beşiktaşlı futbolcu Love, maçın ardından çarpıcı 'Kafa olarak maçta değildik' açıklamasını yaparak öz eleştiri yapmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Genk maçını değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, "Bu maçı Vagner Love'ın açıklamaları anlatıyor" dedi.

Şenol Güneş ve Fikret Orman'ın basın toplantısı hakkında konuşan yazarımız Cem Dizdar, "Kulüp başkanı ile teknik direktör arasındaki uyumsuzluk dün sahaya inmişti, çıplak gözle görülüyordu. Futbolcular futbolu unutmadığına göre... Gökhan Gönül dışındaki futbolcular bu tartışma içinde kaybolmuş belli ki" dedi.

Futbolcuların Şenol Güneş'le devam edilip edilmeyeceğinden emin olmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Ne olacak bizim yarınımız?' gibi karmaşık sorularla sahaya çıkmış bir takım var ve Love bunu çok güzel özetlemiş" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ