MENÜ

Beşiktaş yorumu: Kadro vasatlığı!

Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep deplasmanına konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç sonunda oyuncuların performansıyla ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Serkan Akcan, "Beşiktaş'ta çok ciddi bir kadro vasatlığı problemi var. Ve fakat Beşiktaş'ın teknik direktörünün de formsuz olduğunun altını kalın bir kalemle çizmek lazım." dedi.

Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç sonunda oyuncuların performansıyla ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Serkan Akcan, "Beşiktaş'ta çok ciddi bir kadro vasatlığı problemi var. Ve fakat Beşiktaş'ın teknik direktörünün de formsuz olduğunun altını kalın bir kalemle çizmek lazım." dedi.

YORUM YAZ