MENÜ

Beşiktaş yorumu: Her kafadan bir ses çıkarsa...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda 2019 seçimlerinde adaylığını açıkladı. Oldukça sert açıklamalar yapan Fikret Orman, 'Taraftarı karıştırmayın' diyerek "Yüreği olan çıksın mayıs ayında aday olsun, hodri meydan" dedi. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Fikret Orman'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camia içinde kendisini ve yönetimini eleştirenlere sert çıktı. Fikret Orman, 'Taraftarı karıştırmayın' diyerek "Yüreği olan çıksın mayıs ayında aday olsun" dedi ve meydan okudu. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Fikret Orman'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fikret Orman'ın yerde göğe haklı olduğunu ifade eden Emre Tilev, "Bazı şeylerin konuşulma adresinin genel kurullar olduğu düşünülüyor. Bunda da yerden göğe kadar hakkı var. Eğer bir şeyi söylemek istiyorsa bir birey ve genel kurul üyelerinden biriyse o zaman demokratik hakkını kullanır ve seçime gider." dedi.

Beşiktaş'ta konuşmak isteyenin başkalarını kullanmadan masaya bir anlamda vurarak konuşması gerektiğini ifade eden Emre Tilev, "Fikret Orman'ın açıklamalarını tatmin edici buldum. Bundan sonra Beşiktaş'ı destekleyen açıklamalar yapılmalı. Her kafadan bir ses çıkarsa bu sadece Beşiktaş'a değil, bu camianın göz bebeği olmuş birçok isme de zarar veriyor." dedi.

YORUM YAZ