MENÜ

Beşiktaş Yönetimi'nde olağanüstü toplantı

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu sabah Başkan Fikret Orman, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve komite üyesi Deniz Atalay ile yaptıkları toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Beşiktaş Yönetimi'nde olağanüstü toplantı

Çebi toplantıda Orduspor maçının ardından yaşanan kavgayı değerlendirdiklerini ve öğleden sonra da yönetim kurulunun diğer üyeleri ile konuyu görüşeceklerini söyledi. Çebi ayrıca yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Beşiktaş'ta yönetim yoktur' açıklamasına gönderme yaparak "Her ne kadar Levent Erdoğan yönetim yok dese de, yönetimimiz var ve fiilen çalışıyoruz" dedi.

Çebi şöyle konuştu:

"Başkan bu sabah Umre ziyaretinden geldi. Öncelikle ziyaretini kutladık. Daha sonra yaşanan olayları değerlendirdik. Şimdi de yönetim kurulundaki arkadaşlarla ne yapılması gerektiğine karar vereceğiz. Kavgaya karışan kişilerin Tamer Kıran ile bağlantılı olduğuna dair bir konu konuşulmadı. Bir istifa yaşanması da gündem de değil. İstifa kendisinin tek taraflı bileceği bir iştir ama konusu bile geçmedi. Yaşanan olaydan dolayı hepimiz üzgünüz. Sadece başkan değil, tüm camia üzgünüz. Bugün değerlendirmelerimize devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın da görüşlerini alacağız. Kulübü beraber idare ediyoruz. Her ne kadar Levent Erdoğan yönetim yok dese de, yönetimimiz var ve fiilen çalışıyoruz"

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ