MENÜ

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor hangi kanalda, saat kaçta? (İşte Beşiktaş'ın 11'i)

Süper Lig'de günün en önemli maçında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor 3 puan mücadelesi verecek. Denizlispor maçını kazanan Beşiktaş Yeni Malatyaspor'u da yenerek seri yakalamak istiyor. Yeni Malatyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Gökhan Töre sakatlığı nedeniyle Beşiktaş formasıyla sahaya çıkamayacak. Beşiktaş'ın 11'i açıklandı. Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın, forvette Larin ve Aboubakar ikilisine şans verdi. Oğuzhan Özyakup ilk 11'de, Ljajic ve Mensah yedekler arasında. Peki, Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor hangi kanalda, saat kaçta? (İşte Beşiktaş'ın 11'i)

Süper Lig'de geçen hafta Denizlispor'u yenen Beşiktaş 7. hafta maçında Yeni Malatyaspor ile sahasında karşılaşacak. Ligdeki 5 maçında 2’şer galibiyet ve yenilgi ile 1 beraberlik alan siyah-beyazlı takım, 7 puan elde etti. Beşiktaş bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyor. Yeni Malatyaspor ise 2’şer galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle 8 puanda bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor 11'ler...

Beşiktaş: Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Oğuzhan, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Yeni Malatyaspor: (MUHTEMEL) Herrera, Zeki, Semih, Wallace, Erkan, Acquah, Ahmed, Lukoki, Cueva, Fofana, Tetteh

BEŞİKTAŞ - YENİ MALATYASPOR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Ligdeki 5 maçında 2’şer galibiyet ve yenilgi ile 1 beraberlik alan siyah-beyazlı takım, 7 puan elde etti.

Evinde henüz kazanamadı

Beşiktaş, bu sezon evinde oynadığı 2 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Vodafone Park’taki ilk maçında Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Gençlerbirliği’ne ise 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

De Souza cezalı

Siyah-beyazlı takımın Yukatel Denizlispor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

İki maç ceza alan De Souza, cezası nedeniyle 8. haftadaki Gaziantep FK maçında da forma giyemeyecek.

Sakat oyuncuların durumu

Siyah-beyazlı ekipte Yeni Malatyaspor maçı öncesi Atakan Üner ve Ajdin Hasic’in sakatlıkları sürüyor. İki oyuncu, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Georges-Kevin N’Koudou’nun yarınki maçta görev alması beklenmiyor. Sakatlığı devam eden oyunculardan Gökhan Töre de eski takımı karşısında oynayamayacak.

Mensah dönüyor

Yeni tip koronavirüs karantina süresi tamamlanan Bernard Mensah, takıma katıldı. Mensah, teknik direktör Sergen Yalçın’ın görev vermesi halinde Yeni Malatyaspor karşısında sahaya çıkabilecek.

Dorukhan Toköz ceza sınırında

Siyah-beyazlı ekipte 3 sarı kartı bulunan Dorukhan Toköz, ceza sınırında. Bu sezon Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor maçlarında sarı kart gören Dorukhan, yarınki karşılaşmada da aynı durumu yaşarsa, gelecek haftaki Gaziantep FK mücadelesinde forma giyemecek.

İki takım 7. kez karşı karşıya gelecek

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, ligde 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı 6 maçta Beşiktaş’ın 4, Yeni Malatyaspor’un 1 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise golsüz sona erdi.

Haberin Devamı

İki takım geçen sezon oynadıkları maçlarda deplasmanda birbirlerine üstünlük kurmayı bildi. Yeni Malatyaspor, İstanbul’da Beşiktaş’ı 2-0 yenerken, siyah-beyazlı ekip de dış sahada rakibini 1-0 mağlup etti.

YORUM YAZ