MENÜ

Beşiktaş ve Galatasaray Elayis Tavşan'ın peşinde

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını geride bırakan Beşiktaş ve Galatasaray, bu kez transfer piyasasında rekabet yaşarlarken NEC Nijmegen'den Türk asıllı oyuncu Elayis Tavşan'ı kadrolarına katmak istedikleri belirtildi.

Beşiktaş ve Galatasaray Elayis Tavşan'ın peşinde

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Galatasaray, bu kez transfer piyasasında rekabet halindeler. Beşiktaş ve Galatasaray'ın Hollanda'da NEC Nijmegen forması giyen Türk asıllı oyuncu Elayis Tavşan ile ilgilendikleri belirtildi.

Haberin Devamı

Hollanda'dan FeanOnline'ın haberine göre NEC'te oldukça iyi bir sezonu geride bırakan Elayis Tavşan için Heerenveen bir görüşme gerçekleştirdi. Fakat oyuncu için Beşiktaş ve Galatasaray'ın da devrede olduğu aktarıldı.

İşte bonservisi

NEC Nijmegen, geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı 20 yaşındaki başarılı oyuncusunu bırakmak istemiyor. NEC'in transfer adına 1.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Sparta Rotterdam'dan 200 bin Euro bonservis bedeliyle NEC'e transfer olan 20 yaşındaki sağ açık, bu sezon çıktığı 39 maçta 11 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ