MENÜ

Beşiktaş, U-19 takımını farklı yendi

Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş çalışmalarına devam ediyor. Milli maç arasında da çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, Beşiktaş U-19 takımı ile yaptığı antrenman maçından 8-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, U-19 takımını farklı yendi

Beşiktaş, Süper Lig’de Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde U-19 Akademi Takımı ile oynadığı antrenman maçından 8-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar maça; Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Berkay Vardar, Umut Meraş, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Alex Teixeira, Emirhan Delibaş ve Güven Yalçın ilk on biriyle başladı.

U-19 takımı ise müsabakaya; Göktuğ Baytekin, Aytuğ Batur Kömeç, Okan Ağrap, Emre Aydemir, Burak Selver Yıldız, Badra Cisse, Kadircan Bilikli, Hayrullah Kerpi, Koray Yağcı, Miraç Asiltekin ve Halil Çiçek ilk on biriyle başladı.

Beşiktaş Futbol A Takımının 8-0 üstünlüğüyle sonuçlanan antrenman maçının ikinci yarısında Necip’in yerine Welinton, Oğuzhan’ın yerine Josef, Alex’in yerine Demir Ege ve Emirhan’ın yerine Ghezzal forma giydi.

Golleri ise; Can Bozdoğan (3), Umut Meraş, Emirhan Delibaş, Güven Yalçın, Rachid Ghezzal ve Demir Ege Tıknaz kaydetti.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı ekip, Başakşehir maçı hazırlıklarına, üç günlük iznin ardından 11 Ekim Pazartesi günü saat 16.00’da Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUM YAZ