MENÜ

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı sergileyecek

2010-2011 sezonunda kazanılan Türkiye Kupası'nı mahkeme sonuçlanıncaya kadar sergilememe kararı alan Siyah - Beyazlılar, harekete geçiyor. Kupa en kısa sürede müzede sergilenmeye başlayacak.

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı sergileyecek

Şike davasının sonuçlanıp Beşiktaşlı isimlerin de beraat etmesi Siyah Beyazlı camiayı memnun etti. Dönemin teknik direktörü Tayfur Havutçu ile yine aynı dönemde kulüpte yöneticilik yapan Serdal Adalı'nın, İstanbul BŞB (Başakşehir) ile oynanan maç için şike yaptığı iddia edilmişti. Beşiktaş'ın o dönemdeki başkanı Yıldırım Demirören de kazanılan Türkiye Kupası'nı Türkiye Futbol Federasyonu'na geri vermek istemişti. Ancak TFF bu talebi geri çevirmişti. Siyah-Beyazlılar da mahkeme sonuçlanıncaya kadar kupayı müzeye koymama kararı almıştı. Gelinen son noktada Beşiktaşlı isimlerin şike davasında aklanması mevcut yönetimi harekete geçirdi. Siyah-Beyazlı kurmaylar kupayı özgürlüğe kavuşturarak müzeye koyma kararı aldı.

Beşiktaş'a iki stoper adayı!

'ZATEN BİZ HEP TEMİZDİK'


Beşiktaş'ın Müze Müdiresi Zülal Gök, "Kupa bizdeydi ancak sergilemiyorduk. Şimdi önce mevcut müzemizde daha sonra da Vodafone Arena'daki müzemizde sergilemeye başlayacağız. Zaten biz her zaman temiz olduğumuza inanıyorduk." dedi. Siyah Beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, "Biz zaten şüphe duymuyorduk. Daha önce hatırlanacağı gibi Türkiye Kupası'nı iade etme kararı almıştık. Ancak müzemizde şimdi sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ