MENÜ

Beşiktaş tribünleri Burak Yılmaz'ı nasıl karşılayacak?

Süper Lig'in 19. haftası bugün başlıyor... Haftanın açılış maçın Beşiktaş ile BB Erzurumspor arasında oynanacak. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş - BB Erzurumspor maçı öncesi konuştu. Dizdar, taraftarın önünde ilk maçına çıkması beklenen Burak Yılmaz hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında BB Erzurumspor'u konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş - BB Erzurumspor maçı öncesi konuştu. Dizdar, taraftarın önünde ilk maçına çıkması beklenen Burak Yılmaz hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın kağıt üzerinde favori olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Beşiktaş'ın kazanma ihtimalinin yüzde 51'e - 49'un üzerinde bir maç ama tabi ki ön göremezsin. Çünkü Erzurumspor ligde kalmaya gayret ediyor, Beşiktaş da sert savunma yapan takımlara karşı zorluk yaşıyor." dedi.

Burak Yılmaz'ın taraftarın önünde ilk maçına çıkacak olmasıyla ilgili konuşan Cem Dizdar, "Gol atıp, atmadığından daha çok bu konu biraz psikolojik. Çünkü tribünlerin Burak Yılmaz'ı nasıl karşılayacağını doğrusu bende merak ediyorum." dedi.

YORUM YAZ