MENÜ

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! Son dakika BJK transfer haberleri...

Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yeniden Mandzukic ve Mario Gomez geldi. İşte 2 Ağustos son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! Son dakika BJK transfer haberleri...

2 Ağustos Perşembe son dakika Beşiktaş transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle golcü transferi için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yeniden Mandzukic ve Mario Gomez geldi. Ayrıca takımdan ayrılacak ve gelecek oyuncularda taraftar tarafından merak ediliyor. İşte Beşiktaş'ın son dakika transfer haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

MARMARIS'TE MANDZUKIC ZİRVESİ

Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’yla ikincilik yaşayan Juventus’un yıldız golcüsü Mario Mandzukic, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atlatmak için rotasını Marmaris olarak belirledi. 32 yaşındaki futbolcuyla 2 yıldır ilgilenen Beşiktaş, yıldız isim için harekete geçti, Asbaşkan Umut Güner, soluğu oyuncunun kaldığı D-Maris Bay otelde aldı.

Güner, Juventus’un yollarını ayırmaya karar verdiği dünyaca ünlü golcüyle bire bir görüştü.

Avrupa’dan birçok ekibin radarında bulunan Mandzukic’in, 6 milyon Euro’luk maaş talebinde bulunduğu öğrenildi. Dün otelden ayrılan Umut Güner’in, görüşmenin detaylarını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la paylaşacağı bildirildi. (Gökmen Özcan)

FİKRET ORMAN'DAN MİRİN AÇIKLAMASI

Hollanda Ligi ekibi PSV Eindhoven’ın Fransız stoperi Nicolas Isimat-Mirin, önceki gün yaptığı açıklamada Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

Fransız basınına konuşan PSV’nin 26 yaşındaki savunmacısı, “Rennes’den ve Beşiktaş’tan bana gelen teklifler, en önemlileri. Diğer başka teklifler de var. Şu an Beşiktaş ile kontrat üzerinde anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle, transfer olmak istediğim profilde bir takım. 2-3 ufak detay kaldı” demişti.

Dün Vodafone Park’ta yapılan basın toplantısında Mirin’in sözleriyle ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “İlgilendiğimiz oyuncular var ama şu anda oyuncu ismi zikretmem doğru değil. Bir transferin olmamasını istiyorsanız açıklayın, zaten olmayacaktır” diyerek tepki gösterdi.

FATİH TERİM TOLGAY ARSLAN'I İSTİYOR

Galatasaray'da Fatih Terim’in bir süredir ısrarla vurguladığı, büyüklerin kendi arasında transfer yapabilme özgürlüğü, akıllara tek bir soruyu getiriyor: Fatih hoca hangi ismi kast ediyor...

Tecrübeli teknik adam, Ozan Tufan’ın gündeminde olmadığını dile getirmişti.

Kulübe yakın kaynaklar, Terim’in Fenerbahçe’den Valbuena ve Alper Potuk, Beşiktaş’tan Tolgay Arslan ve Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı’yı çok beğendiğini, mümkün olması halinde bu oyunculardan birinin transferini çok istediğini belirtiyor.

ABOUBAKAR'A SERVET ÖNERDİLER

Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden A Bola'da yer alan habere göre; teknik direktör Joaquin Caparros'un isteği doğrultusunda harekete geçen Sevilla yönetimi, Aboubakar için 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Söz konusu haberde; Porto yönetiminin ise bu teklife sıcak bakmadığı ve golcü oyuncu için daha yüksek bir bonservis bedeli almak istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

(Sabah)

BEŞİKTAŞ'TA MARIO GOMEZ SESLERİ

Beşiktaş'ta Mario Gomez bir kez daha gündeme geldi... Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in yıldız oyuncuyla Almanya'nın Münih kentinde bir görüşme yaptığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Yapılan ilk görüşmede Mario Gomez'in eşinin golcü futbolcunun Beşiktaş'a imza atmasına sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

Gomez'in yapılan görüşmede, "Para önemli değil. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Yeniden Beşiktaş taraftarlarının karşısına çıkmak beni mutlu edecek" dediği öğrenildi. Mario Gomez'le yapılan görüşmeleri her fırsatta yalanlayan Beşiktaş Yönetimi Suttgart'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu için Alman Kulübü'ne ilk etapta kiralama teklifinde bulunacak. Kaynak: Takvim

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI

Adı sık sık Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmasına rağmen Başakşehir’le de flört halinde olan tecrübeli futbolcu Emre Akbaba Başakşehir’le anlaşmaya vardı. Her iki kulübün başkanları Emre transferinde ortak noktada buluşurken, 25 yaşındaki futbolcunun inadının kırılması bu transferi mutlu sona ulaştırdı.

Bir sonraki satıştan yüzde 15 pay

Başakşehir ile Alanyaspor’un anlaşmasına göre Emre’nin bonservisine 5 milyon euro ödenecek. Bu paranın yarısı peşin, kalan tutar ise 2 yıl sonra verilecek. Ayrıca kontratta yazan bir diğer madde ise Alanyaspor’un Emre Akbaba’nın bir sonraki satıştan alacagı yüzde 15 pay. (Akşam)

BAHAR ÇAĞLAR BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI

Yeni sezon öncesi transfer hamlelerine başlamaya hazırlanan Beşiktaş kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi.

JustWomensBasketball'un haberine göre Siyah-Beyazlı takım, 1988 doğumlu Bahar Çağlar ile anlaşma sağladı.

Milli basketbolcu, son olarak Yakın Doğu Üniversitesi forması giymişti.

YORUM YAZ