MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: West Bromwich'ten Larin teklifi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ın Beşiktaş ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Cyle Larin için 10 milyon Euro'luk bir opsiyon içeren teklifte bulundu. Fakat söz konusu teklif, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren lider Beşiktaş tarafından reddedildi.

Beşiktaş transfer haberi: West Bromwich'ten Larin teklifi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, golcü ihtiyacını Galatasaray'dan Mbaye Diagne ile giderirken bu transfer öncesinde Beşiktaş'tan Cyle Larin'e bir teklifte bulundu. İngiliz ekibi, Beşiktaş'a Larin için satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi sundu.

Haberin Devamı

Opsiyon 10 milyon Euro!

West Bromwich Albion, Beşiktaş'a Cyle Larin'i kiralamak için 500 bin Euro teklif ederken oyuncunun sezonun kalanındaki maçlarda %60 forma giymesi durumunda devreye girecek bir de 10 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu sundu. Bir golcü arayışındaki West Bromwich'in Larin'i sezonun kalan kısmında fazlasıyla kullanması planlanırken bu opsiyonun da devreye girmesi ekleniyordu. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, gelen teklifi reddetti.

Haberin Devamı

Bu gelişme sonrası Larin konusunda istediğini alamayan West Bromwich Albion, Galatasaray'dan Mbaye Diagne'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Cyle Larin, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 23 resmi maçta 15 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

FANATİK ÖZEL | Gökmen Özcan

YORUM YAZ