MENÜ

Beşiktaş transfer haberi... Dorukhan Toköz için geliyorlar...

Beşiktaş’ta istediği zammı alamayan ve henüz yeni sözleşmeye imza atmayan Dorukhan Toköz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan, önümüzdeki sezon Siyah Beyazlı ekiple sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcu ile Serie A ekibi Udinese'nin ciddi şekilde ilgilendiği, kısa süre içerisinde Beşiktaş ile masaya oturacağı ifade edildi. Hatırlanacağı üzere; Udinese geçtiğimiz sezon da Dorukhan'ı transfer etmek istemiş fakat milli futbolcu Beşiktaş'ta kalmıştı.

Beşiktaş transfer haberi... Dorukhan Toköz için geliyorlar...

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş'taki geleceği henüz belli olmayan Dorukhan Toköz ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan, ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile ciddi şekilde anılan 24 yaşındaki futbolcuyla Udinese'nin ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Yeniden devredeler

İtalyan medyasından Messaggero Veneto'nun haberine göre; Udinese, Dorukhan için yeniden devreye girdi. Çizme ekibinin, Dorukhan'ı geçtiğimiz sezon 10 milyon euro karşılığında kadrosuna katmaya çok yakın olduğu vurgulanırken, milli futbolcunun devam eden süreçte çok ağır bir sakatlık geçirdiği belirtildi.

Hedef 5 milyon euro

Dorukhan'ın Beşiktaş'la 1 yıllık sözleşmesin kaldığının altı çizilirken, Udinese'nin transferi 5 milyon euro bedelle bitirmeye çalıştığı kaydedildi. Ünlü İtalyan gazeteci Nicolo Schira da transfer girişimi hakkında sosyal medyadan bir gönderi paylaştı.

Schira, Udinese'nin Dorukhan Toköz transferiyle ciddi şekilde ilgilendiği ve kısa süre içinde Dorukhan için Beşiktaş ile masaya oturacağını vurguladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ