MENÜ

Beşiktaş - Trabzonspor maçının özel görüntüleri!

Beşiktaş Süper Lig'in 23. haftasında yarıştan kopmama adına şampiyonluğun en büyük adaylarından Trabzonspor'u ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede karşılıklı atılan ikişer golün sonucunda eşitlikle sonuçlandı. Dev derbinin serüveni ise sabah saatlerinde başladı. Gazetemiz muhabiri Murat Akbaş maçın öncesi ve sonrasında yaşananları sizler için görüntüleyip değerlendirdi. Videonun tamamını ise YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz!

Beşiktaş - Trabzonspor maçının özel görüntüleri!

Haberin Devamı

Beşiktaş - Trabzonspor derbisinin maç öyküsü YouTube kanalımızda sizlerle! Gazetemiz muhabiri Murat Akbaş, Beşiktaş - Trabzonspor maçının öncesinde taraftarların Çarşı içerisinde yaşadığı coşkuyu, foto muhabirlerin hazırlıklarını görüntüledi, dev maçtan fotoğraflar çekti. İşte Beşiktaş - Trabzonspor maçının öyküsü...

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ