MENÜ

Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumu: Bütün emekleri çöpe attı!

Süper Lig'de 23 hafta geride kaldı. Beşiktaş'ın Hırvat savunmacısı Domagoj Vida, Trabzonspor maçında da ağları havalandırıp 4 gole ulaştı. Domagoj Vida'nın attığı golün dışında yenilen iki goldeki hataları da eleştirildi. Yazarımız Erman Özgür, Vida hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Hırvat oyuncusu Domagoj Vida, Trabzonspor karşısında attığı golle takımını 2-1 öne geçirmesine rağmen defanstaki performansı eleştiri aldı. Yazarımız Erman Özgür, yıldız oyuncu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Vida'nın performansını eleştiren Erman Özgür, "Beşiktaş için sezonun en iyi 20-25 dakikasını gördük. Beşiktaş'ta ilk defa 6-7 oyuncu standartların üzerinde oynadı. Beşiktaş'ın bitmeyen çilesi bireysel hata. Eğer bunu yapan Beşiktaş'ın en tecrübeli ismi Vida olunca buna hiçbir şey yapamazsın. Beşiktaş'ın kadro mühendisliğinde zaten Vida'nın alternatifi yok. Vida ilk golde yakın olma konusunda hata yaptı ama ikinci golde daha kötüsünü yaptı. Beşiktaş'ın bütün emeklerini aldı çöpe attı" dedi.

YORUM YAZ