MENÜ

Beşiktaş, Trabzon'da mahsur kaldı!

Mersin İdmayurdu maçından sonra Trabzonspor mücadelesi de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Beşiktaş, kentte mahsur kaldı.

Beşiktaş, Trabzon'da mahsur kaldı!

Beşiktaş için 2016 hiç de iyi başlamadı. Mersin İdmanyurdu ile geçen hafta oynaması gereken mücadele, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Siyah-Beyazlılar, Trabzon deplasmanında da aynı kaderi yaşadı.

Saha zemini ve hava şartlarının müsait olmaması nedeniyle Karadeniz ekibine karşı oynaması gereken karşılaşma ertelenen Kara Kartal, bir talihsiz daha yaşadı.

Uçak havalanamadı

Şehire uçuşlar iptal edildiği için Beşiktaş'ı maç sonrası alması gereken uçak, Trabzon'a doğru havalanamadı. Görüş mesafesinin müsait olmaması nedeniyle alternatif havalimanlarını gözden geçiren yetkililer, çare üretemedi.

Alternatif yok

Ordu-Giresun havalimanı ile Erzurum ve Samsun'daki havaalanlarının da uçuşlara izin vermemesi nedeniyle Siyah-Beyazlı takım Trabzon'da mahsur kaldı.

Hava şartlarının yarın da çok müsait olmayacağı ve Beşiktaş kafilesinin muhtemelen yarını da Trabzon'da geçireceği öğrenildi.

Ter idmanı yaptılar

Öte yandan karşılaşmanın iptal kararı sonrası teknik direktör Şenol Güneş'in, takımın konakladığı otelde öğrencilerine ter idmanı yaptırdığı bildirildi.

Orhan Yıldırım

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Haberin Devamı
YORUM YAZ