MENÜ

Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'ı istiyor! Abdullah Avcı istifa

Beşiktaş'ın Sivasspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarında tribünlerden Sergen Yalçın sesleri yükseldi. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının mağlup olduğu anlarda Yeni Malatyaspor’dan ayrılan eski futbolcuları Sergen Yalçın lehine bir süre tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar ‘Avcı istifa’ şeklinde tempo tuttu.

Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'ı istiyor! Abdullah Avcı istifa

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında lider Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak zirvenin 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta taraftarlar Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Maçın son bölümünde 10 kişi kalan rakibinin gol pozisyonuna girmesi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın diyerek tempo tuttuktan sonra Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi ve 'Avcı İstifa' diyerek tecrübeli çalıştırıcıyı protesto etti.

Siyah-beyazlılar, zirve yarışındaki rakiplerinin hata yapmadığı haftayı puansız kapatarak 7. sıraya geriledi. Zorlu karşılaşma öncesinde tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan ve kazanması halinde liderle arasındaki puan farkını 4’e indirecek olan Beşiktaş, kritik maçta ilk yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

YORUM YAZ