MENÜ

Beşiktaş'tan Salvio'ya 10 milyon Euro!

Beşiktaş, Benfica forması giyen Eduardo Salvio için 10 milyon Euro’luk teklifte bulunurken, Benfica 15 milyon Euro talep etti. Arjantinli kanat oyuncusu da siyah-beyazlılara gelmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'tan Salvio'ya 10 milyon Euro!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Portekiz’den sürpriz bir iddia geldi. Anderson Talisca’nın takımdan ayrılmasından sonra, Benfica ile olan ilişkilerini sürdürmek isteyen siyah-beyazlılar, Eduardo Salvio için düğmeye bastı.

Portekiz basınında yer alan haberde, Beşiktaş’ın Benfica ile Salvio’nun transfer için görüştüğü ve Portekiz temsilcisine 10 milyon Euro bonservis bedeli teklifinde bulunduğu belirtildi. Pazarlıklar devam ederken, Benfica 15 milyon Euro’da diretiyor. Portekiz kulübü, performansını yetersiz bulduğu ve yüksek maliyeti olan Salvio’yu satmaya sıcak bakıyor.

İşte Burak Yılmaz'ın bonservis bedeli

Beşiktaş, geçen sezon başında da Salvio ile ilgilenmiş ancak Arjantinli oyuncu takımında kalmıştı. Bu sezon 9 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyen Salvio’nun Benfica ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor. Başta sağ açık olmak üzere hem forvet hem de 10 numara bölgesinde oynayan Arjantinli futbolcu, yüksek tekniği ve süratiyle dikkat çekiyor.

Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona ereceği için Portekiz ekibinin bu sezon kendisinden para kazanmak istediği Salvio’nun da, Türkiye’de futbol oynayan arkadaşlarından bilgi aldığı ve kulüplerin anlaşması halinde gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Daha önce 9 kez Arjantin Milli Takım forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, bir dönem ciddi bir çıkış yapmış, 2012 yılında Atletico Madrid’den Benfica’ya transfer olmuştu.

Anlaşma an meselesi! Beşiktaş'a Hollandalı 10 numara! Davy Klaassen

Salvio konusunda da Benfica ile aralarındaki iyi ilişkilerini kullanmak isteyen siyah-beyazlı kulüp, sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek oyuncu için iyi bir teklif yaptı. Pazarlıkların sürdüğü ve önümüzdeki günlerde ortak bir noktada buluşulabileceği öğrenildi. Siyah-beyazlılarda, Qauresma’nın Dünya Kupası sonrasında satılma ihtimaline karşılık kanat bölgesi için daha önce de Jorge Carrascal ve Eljero Elia da gündeme gelmişti.

Kaynak: Yenişafak

Beşiktaş'a büyük şok! Vagner Love kulübü icraya verdi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ