MENÜ

Beşiktaş'ta şifre yüzde 60!

Son 6 iç saha maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda rakiplerine oyun anlamında büyük üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar iç saha maçlarında yüzde 60'ın üzerinde topa sahip oldu.

Beşiktaş'ta şifre yüzde 60!

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak 3 haftada 2 sıra birden yükselerek 2. sıraya çıkan Beşiktaş, özellikle iç saha maçlarında dikkat çekici bir performans ortaya koyuyor. Vodafone Park'ın açıldığı günden bu yana iç sahada oynadığı 32 lig maçında 25 galibiyet ve 7 beraberlik alan siyah-beyazlılar, elde ettiği sonuçların ötesinde oynadığı iyi futbolla da öne çıkıyor. Son 6 iç saha maçını kazanarak öne çıkan Kara Kartal, elde ettiği bu galibiyetlerde topa sahip olma yüzdesiyle de rakiplerine üstünlük kuruyor.

Galatasaray'la başlayan seri

Bu sezon iç sahada Antalyaspor, Bursaspor ve Konyaspor'u mağlup ettikten sonra üst üste Trabzonspor, Başakşehir ve Akhisarspor'la berabere kalarak taraftarlarını şaşırtan Beşiktaş, bu beraberlik serisinin ardından üst üste 6 iç saha maçını kazandı. Galatasaray'ı üstün bir oyunla 3-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, bu maçta yüzde 60'a 40'lık topa sahip olma yüzdesiyle oynadı. 5-1'lik Osmanlıspor galibiyetinde de yüzde 62'yle oynayan Beşiktaş, bu periyotta yalnızca Kasımpaşa karşılaşmasında yüzde 60'ın altına düştü. Siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı bu maçta topa sahip olma yüzdesi ise yüzde 55'te kaldı. Ligin vasat ekibi Karabükspor'u taraftarı önünde 5-0 mağlup eden Beşiktaş, yüzde 68'lik topla oynama yüzdesiyle maçı tamamlarken, 3-1'lik Fenerbahçe galibiyetinde de yüzde 64'le oynadı. Beşiktaş son olarak Gençlerbirliği karşısında yüzde 66 topa sahip olma yüzdesiyle karşılaşmayı tamamladı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ