MENÜ

Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları!

Vodafone Park'ta 1-0 geriye düştüğü maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek, yeniden zirve yarışına tutunan Beşiktaş'ta büyük bir sevinç var.

Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları!

Başkan Fikret Orman, derbi zaferi dolayısıyla tüm takımı kutlarken, 90 dakikanın ardından 2. başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile basın sözcüsü Metin Albayrak soyunma odasına inerek teknik ekip ile futbolcuları teker teker tebrik etti.

Siyah beyazlı camiada şampiyonluk umutları yeniden yeşerirken, teknik direktör Şenol Güneş "Türkiye'nin en iyisi olduğumuzu gösterdik" şeklindeki açıklamasıyla arka arkaya 3. lig zaferi için oldukça iddialı oldukları mesajını verdi. Güneş de soyunma odasında yaptığı toplantıda "Gerçek Beşiktaş'ı gösterdiniz. Siz en iyisiniz ve istediğinizde yapamayacağınız iş yok" sözleriyle futbolcularına övgü yağdırdı.

Sihirbaz Quaresma

44 puana ulaşarak Fenerbahçe'yi sıralamada yakalayan ve olası bir puan eşitliği durumunda ikili averajda üstünlük sağlayan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda sarı lacivertli ezeli rakibiyle oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in perşembe akşamı Vodafone Park'taki mücadelede ligde cezaları nedeniyle görev alamayan Pepe ile Talisca'nın yanısıra Lens ve Caner'e 11'de şans vermesi bekleniyor.

Maç günü son anda geçirdiği mide rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Oğuzhan'ın tedavisinin ise sürdüğü belirtildi.

Bu arada Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe'nin 35. yaşgünü kutlandı. Nevzat demir Tesisleri'nde Pepe ile birlikte pasta kesen takım arkadaşları hem derbi zaferini hem de ünlü yıldızın doğum gününü kutladılar.

Kaynak: beINSports

Pepe: Kahraman Quaresma!

Haberin Devamı
YORUM YAZ