MENÜ

Beşiktaş'ta Alper Ulusoy'a tepki çığ gibi!

Konya’da 2 puan bırakan, derbi öncesi iki yıldızı cezalı duruma düşen Beşiktaş’tan hakem Alper Ulusoy’a tepki çığ gibi!

Beşiktaş'ta Alper Ulusoy'a tepki çığ gibi!

Şenol Güneş: Hakem, bu maça art niyetle gelmiş. Oyunun başından sonuna kadar verdiği birçok karar tartışmalı. Bunları hep yaşıyoruz!

Anderson Talisca: Hakemin ne yapmak istediğini anlamadım. Bu saçma kart sebebiyle büyük bir maçı kaçıracağıma üzülüyorum!

Ahmet Nur Çebi: Konya maçımızda görev yapan hakemin niyeti çok belli! İki oyuncumuzu gereksiz yere cezalı duruma düşürdü.

Spor Toto Süper Lig’de önceki akşam Konyaspor’a deplasmanda konuk olan Siyah-Beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kalıp zirve yarışında önemli bir yara almıştı. 2 puanlık kayba ek olarak; Anderson Talisca ve Pepe’nin kart görerek Fenerbahçe derbisi öncesinde cezalı duruma düşmesinin ardından Beşiktaş’ta sinirler iyice gerildi. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncular ve yönetimin, karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy’a tepkisi sürüyor. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularıyla bir araya gelen teknik direktör Şenol Güneş’in, hakem kararlarına ek olarak futbolcularına sert çıktığı öğrenildi.

‘Sakin kalmak yerine...’

Tecrübeli hocanın, “Hakem, bu maça art niyetle gelmiş. Oyunun başından sonuna kadar verdiği birçok karar tartışmalı. Ama bunları hep yaşıyoruz. Ama asıl sorun sahada sizlerin de ona ayak uydurmanız oldu. Sakin kalmak yerine gereksiz yere gerildiniz. Çok kolay kazanabileceğimiz maçta 2 puan bıraktık. Lige şimdilik nokta koyuyoruz. Bayern Münih maçı sonrasında Fenerbahçe derbisine odaklanacağız” diyerek yıldızlara yüklendiği bildirildi.

‘Yorum yapmaya gerek yok’

Konyaspor mücadelesinde kart görerek Fenerbahçe derbisi öncesinde cezalı duruma düşen Anderson Talisca da, bu durumu hakemin hatalı kararına bağladı. Brezilyalı futbolcu, maç sonunda, “Hakemin ne yapmak istediğini anlamadım. Kart gördüğüm pozisyonla ilgili yorum yapmama gerek yok. Her şey ortada. Bu saçma kart sebebiyle büyük bir maçı kaçıracağıma üzülüyorum!” serzenişinde bulundu.

‘Algı yarattılar!’

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de Konyaspor maçının ardından hakeme eleştirilerini sürdürdü. Çebi, maç sonu, “Son yıllarda hep, ‘Beşiktaş’ı hakemler kolluyor’ algısı yarattılar. Ama bu sezon oynadığımız maçlardaki hakem hataları ortada. Konya maçımızda görev yapan hakemin niyeti çok belli! İki oyuncumuzu gereksiz yere cezalı duruma düşürdü” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım


Adriano'dan 32 milyonluk ret!

Haberin Devamı
YORUM YAZ