MENÜ

Beşiktaş'ta 20 maçta 15 farklı defans!

Bayern Münih maçında Caner Erkin ve Vida tercihleri tartışılan teknik direktör Şenol Güneş, bu sezon geri dörtlüde bir türlü istikrarı yakalayamadı.

Beşiktaş'ta 20 maçta 15 farklı defans!

Beşiktaş'ta üst üste gelen sakatlıklar, Medel'in farklı bölgelerde alternatif olarak kullanılması ve Şenol Güneş'in üç ayrı kulvarda rotasyona gitmesi, beraberinde defans hattındaki istikrarsızlığı da getirdi.

Sabah Gazetesi'nden Taner Karaman'ın haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, son 20 resmi karşılaşmasında 15 farklı savunma hattı ile mücadele etti. Teknik heyet kupa, lig ve Avrupa'da oynanan son 5 maçta aynı dörtlüyü sahaya süremedi.

Şenol Güneş oyuncularını bu sözlerle teselli etti!

Şenol Hoca'nın, 20 maçlık periyotta en fazla tercih ettiği isimler 5 kezle Gökhan, Pepe, Tosic ve Adriano oldu. Bu periyotta 4 farklı sağ bek (Gökhan, Necip, Adriano, Fatih) deneyen tecrübeli çalıştırıcı, 7 farklı stopere (Pepe, Vida, Medel, Mitrovic, Tosic, Fatih, Alpay) şans tanıdı. Beşiktaş; toplamda ise 23 oyuncu kullanarak, Kasımpaşa'dan (22) sonra Süper Lig'in en istikrarlı takımı unvanını aldı.

Vida, kariyerinin ikinci kırmızı kartını gördü. Yıldız stoper, daha önce 2007- 08'de Osijek formasıyla Zadar'a karşı kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Fikret Orman'dan derbi mesajı


Derbi öncesi Beşiktaş'ta flaş karar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ