MENÜ

Beşiktaş son sözü söyledi: Talisca 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin

Anderson Talisca'nın sosyal medyadan sürekli paylaşım yaparak transfer beklentisine yol açmasından rahatsızlık duyan Beşiktaş Yönetimi, “Kasada para yok ama gündem Talisca! Yıllık 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş son sözü söyledi: Talisca 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin

Yaşadığı mali kriz coronavirüs salgını nedeniyle daha da derinleşen Beşiktaş Yönetimi, yerli ve yabancı tüm oyuncularından yıllık ücretlerinde indirim isteyip, eski yönetim tarafından bazı futbolculara verilen sözleri rafa kaldırırken, Anderson Talisca’nın bir anda gündeme girmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Haberin Devamı

'Talisca 1 milyon euroyu kabul ediyorsa gelsin'

Beşiktaş’tan para için ayrılan ve Çin kulübü Guangzhou Evergrande’de yıllık 8 milyon euro kazanan Talisca’nın kiralık da olsa geri getirilmesinin mümkün olmadığını her fırsatta dile getiren yönetim, Brezilyalı futbolcu için son sözünü söyledi. Siyah-beyazlılar, “Talisca 1 milyon euroyu kabul ediyorsa gelsin” dedi. Kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde Talisca konusunu masaya yatıran siyah-beyazlı idarecilerin, “Kasada para yok, gündem Talisca! Sürekli Beşiktaş paylaşımları yapıyor. Bütçeyi aşağıya çekmeye çalıştığımız bir dönemde böylesine pahalı bir oyuncuyu almak mümkün değil. Madem geri dönmeyi çok istiyor, yıllık 1 milyon Euro'dan fazla veremeyiz” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Haberin Devamı

Bonservisiyle transfer edilmesi mümkün değil

Bonservisiyle transfer edilmesi zaten mümkün olmayan Talisca’ya talep edeceği astronomik yıllık ücreti ödeyemeyeceklerini vurgulayan siyah-beyazlılar, daha gerçekçi transfer hamlelerine yoğunlaşacak. Yönetim ve teknik heyetin ortak bir çalışmayla genç, yetenekli ve makul maliyetli oyunculardan oluşan bir liste hazırladıkları ifade edildi. (Skorer)

YORUM YAZ