MENÜ

Beşiktaş son dakika haberi: Welinton, Galatasaray derbisinde yok!

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta Hatayspor maçının 84. dakikasında sarı kart gören Welinton, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Beşiktaş son dakika haberi: Welinton, Galatasaray derbisinde yok!

Süper Lig’de 18. hafta mücadelesinde dün akşam Atakaş Hatayspor’a konuk olan Siyah-Beyazlılar, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Oyunun ilk bölümünde Vincent Aboubakar’la açılışı yapsa da Aaron Boupendza’nın sayılarına engel olamayan Kartal, rakibine Larin’le karşılık verdi ancak yetmedi. Zorlu mücadeleden 1 puanla ayrılan Kara Kartal’da, bu mücadeleye ceza sınırında çıkan iki futbolcudan birinde de fire verildi. Takımın Brezilyalı stoperi Welinton Souza, maçın 84. dakikasındaki bir pozisyon sırasında hakem Ali Palabıyık’tan gördüğü sarı kart sebebiyle 19. haftada pazar günü Galatasaray’la Vodafone Park’ta oynanacak derbi öncesinde cezalı duruma düştü. Tecrübeli stoper gibi Hatay karşısına ceza sınırında çıkan Domagoj Vida ise oyunu kart görmeden tamamlayarak Sarı-Kırmızılılar’a karşı görev alma biletini kaptı.

Haberin Devamı

Montero ve Necip adaylar...

Welinton’ın yokluğunda Galatasaray karşılaşmasında Domagoj Vida’nın partnerinin kim olacağı hafta içerisindeki takım çalışmalarıyla belli olacak. Elde kalan tek savunmacı Montero’ya ek olarak bu bölgede ihtiyaç olan zamanlarda görev alıp başarılı bir şekilde forma giyen Necip Uysal da diğer aday...

YORUM YAZ