MENÜ

Beşiktaş - Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Valerien Ismael'in genç oyunculara daha çok şans vermesi bekleniyor. Peki, Beşiktaş - Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş - Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Vodafone Park'ta oynanması planlanan Beşiktaş - Sampdoria maçının net tarihi ve saati belli oldu. Beşiktaş 'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynayacağı maçlardan birine ilişkin detaylar belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig 'in açılışı öncesinde Vodafone Park'ta İtalyan ekibi Sampdoria'yı konuk edecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalyan basınından Il Secolo'nun haberine göre maçın tarihi ve saatine ilişkin teyit sağlandı. 30 Temmuz Cumartesi günü Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sampdoria'yı konuk edecek. Karşılaşma TSI 19:00'da başlayacak.

Beşiktaş'tan Serdar Saatçı'nın transferi için devrede olduğu belirtilen İtalyan ekibi Sampdoria, bu hazırlık maçı vesilesiyle Türkiye'de ilk kez bir karşılaşma oynayacak.

YORUM YAZ