MENÜ

Beşiktaş Ryan Babel transferini bitiriyor

Beşiktaş Deportivo'da forma giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel transferinde sona yaklaştı. Başkan Fikret Orman ve transfer komitesi Babel'i yakın takibe alarak İspanya'da iki maçını izledi. Beşiktaş'a gelmek isteyen Babel ile ilgili son durum oyuncunun Cuma günü Deportivo ile yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacak.

Beşiktaş Ryan Babel transferini bitiriyor

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek olan aynı zamanda da ligde şampiyonluk yarışında bulunan Beşiktaş, bu zorlu dönem öncesi ara transferde kadrosuna katmak için hem orta saha hem de kanatlarda görev yapabilen Kasımpaşa’nın eski Hollandalı yıldızı Babel'i transfer gündemine aldı.

Siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi Deportivo'nun Real Sociedad'ı 5-1 yendiği maçta Babel'i tribünden izledi. Hollandalı futbolcu o karşılaşmada penaltıdan 1 gol atmıştı.

(ÖZET) Beşiktaş - Kayserispor maç sonucu: 2-1

Fikret Orman yakından takip etti

Ayrıca Başkan Fikret Orman'ın da yıldız futbolcuyu yakından takip etmek amacıyla İspanya'ya gitti. 10 Aralık'ta Vodafone Arena'ya gerçekleştirilen hain saldırının yaşandığı gün Fikret Orman, Real Madrid - Deportivo La Coruna maçında Babel'i tribünden izledi. Transfer için Fikret Orman'ın bizzat devreye girdi ve ara transfer döneminde Babel'in Beşiktaş'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Babel Beşiktaş'ı istiyor

29 yaşındaki futbolcunun yakın çevresine Beşiktaş'a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Deportivo 31 Aralık 2016'da sözleşmesi bitecek olan Babel'in sözleşmesini uzatmak istiyor. Deportivo ve Babel Cuma günü son kez masaya oturacak ancak Babel'in gönlü Beşiktaş'tan yana...

Yakup Çınar / fanatik.com.tr


Sürpriz gelişme! Babel geri dönüyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ