MENÜ

Beşiktaş - Reading maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni sezon hazırlıklarına Slovakya'da başlayan Beşiktaş, burada iki hazırlık maçı yaptıktan sonra Avusturya'ya gelmişti. Avusturya'da Shaktar Donekts ve CSKA Moskova ile karşılaşan Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçını Reading ile oynayacak. Peki, Beşiktaş - Reading (BJK - Reading) maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak...

Beşiktaş - Reading maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Birinci etap kamp çalışmalarını Slovakya'da yapan Kara Kartal, burada Siofok ile 1-1 berabere kalırken, Gyirmot'u 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gelen Beşiktaş, Shaktar Donekts ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah Beyazlı ekip, oynadığı son hazırlık maçında ise Rus ekibi CSKA Moskova'ya 4-1 mağlup olmuştu. Beşiktaş'ın yeni rakibi ise İngiliz ekibi Reading.

Beşiktaş - Reading maçı hangi kanalda, saat kaçta?

17 Temmuz Salı günü günü oynanacak Beşiktaş – Reading hazırlık karşılaşması saat 20.00'da başlayacak ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

CSKA karşısında kötü prova

Slovakya kampının ardından hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, burada çıktığı ikinci hazırlık maçında CSKA Moskova'ya farklı yenildi: 1-4

Mücadelenin henüz 8'inci dakikasında Tolgay Arslan'ın ceza sahası dışından attığı müthiş golle öne geçen Siyah Beyazlılar, sonraki dakikalarda ise oyundan düştü.

Dakikalar 15'i gösterirken Fedor Chelov, Rus ekibine beraberliği getirirken 27'de Astemir Gordyushenko skoru 1-2 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kara Kartal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

53'te Matej Mitrovic'in kendi kalesine attığı golle skor 1-3'e gelirken 75'te Dmitri Efremov gol perdesini kapatan isim oldu.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı

12 Temmuz Perşembe: Beşiktaş - Shakhtar (0-0)

15 Temmuz Pazar 15.00: Beşiktaş - CSKA Moskova (1-4)

17 Temmuz Salı 20.00: Beşiktaş - Reading

20 Temmuz Cuma 19.00: Beşiktaş - Krasnodar

Haberin Devamı
YORUM YAZ