MENÜ

"Beşiktaş çaresizce izledi!"

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'nın golleri 11'de Sadiku, 45+1 ve 75'de Diagne, 83'de Pavelka'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise Mustafa Pektemek kaydetti. Kasımpaşa - Beşiktaş maçının ardından Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Hakan Ateşler'e karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'nın golleri 11'de Sadiku, 45+1 ve 75'de Diagne, 83'de Pavelka'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise Mustafa Pektemek'ten kaydetti.

Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltirken Beşiktaş 26 puanda kaldı.

Kasımpaşa - Beşiktaş maçının ardından Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Hakan Ateşler'e karşılaşmayı değerlendirdi.

Beşiktaş'ın organizasyonunu kaybettiğini ifade eden Cem Dizdar, "Dorukhan'ın maçın başında sakatlanması tasarlanan oyunu bozdu ama ilk devre bir takım böyle oynarken kenardan oyuna müdahale etmek gerekirdi" dedi.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının ilk yarısının bu skorla bitebileceğini ifade eden Cem Dizdar, "Kasımpaşa'nın eğlenerek oynadığı, Beşiktaş'ın da çaresizce izlediği bir maç izledim. Beşiktaşlı oyuncular aldıkları her topu heba ettiler. İnsan bu takım nasıl idman yapmış anlayamıyor. Kasımpaşa'nın nasıl oynadığı belli. Böyle oynayan bir takımın maç analizinin bu olmaması gerekirdi" dedi.

YORUM YAZ