MENÜ

Beşiktaş - NK Zadar maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Avusturya kampında son hazırlık maçına çıkıyor.

Beşiktaş - NK Zadar maçı saat kaçta hangi kanalda?

Siyah-beyazlı takım, Avusturya'daki son hazırlık maçını bugün Hırvatistan 2. Lig ekiplerinden NK Zadar takımıyla yapacak. Beşiktaş, NK Zadar ile bugün TSİ 19.00'da Pinkafeld Stadı'nda karşılaşacak.

Bu arada siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını akşam gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

Beşiktaş transferde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Sıkıntılı geçmesi beklenen bir transfer sezonunu Demba Ba ve Atınç gibi isimleri satarak oldukça başarılı bir transfer dönemi haline getiren Beşiktaş Mario Gomez, Quaresma gibi yıldızları transfer etti.

Maç BJK TV'de

Şenol Güneş
yönetiminde her hazırlık maçında biraz daha iyi oynamaya başlayan Beşiktaş; bugün NK ZADAR takımı ile karşı karşıya geliyor. Maç 19.00’da başlayacak ve resmi olarak BJK TV ile yayınlanacak. Maçı canlı izlemek isteyenler aşağıda yer alan bağlantı ile maç yayınına ulaşabilirler.

Şenol Güneş'in yeni transferlere yer vermesi gerekiyor. Mario Gomez'in sahada yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Rakip 2. lig takımı NK Zadar

NK Zadar takımı Beşiktaş'a karşı daha güçsüz konumda olmasına rağmen Şenol Güneş'in futbolcularına hazırlık maçlarını hafife almamalarını istediği öğrenildi. Özellikle yoğun geçen Avvusturya kampı Siyah Beyazlı futbolcuların yeni sezona hazırlanması açısından oldukça faydalı geçti.

SAAT: 19.00

YAYIN: BJK TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ