MENÜ

Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş - Erzurumspor canlı

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta. Beşiktaş deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile bu kez sahasında karşı karşıya geliyor. Henüz 1. dakikada Oltan'ın attığı golle 1-0 geriye düşen Kara Kartal, 33'te Diaby ile eşitliği yakaladı. Peki, Beşiktaş nasıl tur atlar? Detaylar haberimizde.

Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş - Erzurumspor canlı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlıyor. Beşiktaş bu kez rövanşı kazanarak turu geçen taraf olmak istiyor. Erzurumspor ise yakaladığı avantajı korumanın peşinde.

Haberin Devamı

Vodafone Park’ta 20.30’da başlayan mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetiyor. Mücadele ATV'den canlı olarak yayınlanıyor. Henüz 1. dakikada geriye düşen Beşiktaş, rakibi karşısında büyük bir baskı kurdu ve 33'te Diaby ile eşitliği yakaladı. Kara Kartal'ın turu geçmesi için mutlaka gol bulması gerekiyor.

Beşiktaş nasıl tur atlar?

Erzurum’da oynanan ilk maçı 3-2 kaybeden siyah-beyazlı ekip, iç sahada alacağı her türlü galibiyetle tur atlayan taraf olacak. Mağlubiyet veya beraberlik halinde ise kupaya veda edecek.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar çıkış peşinde

Oynadığı son 7 resmi karşılaşmada 1 galibiyet, 6 yenilgi alan Beşiktaş, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında yeniden çıkışa geçmeye çalışacak.

Oynadığı son 8 maçta da kalesini gole kapatamayan Beşiktaş, Kasımpaşa, Wolverhampton Wanderers, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Anagold24 Erzincanspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Demir Grup Sivasspor maçlarında toplam 19 gol yedi.

YORUM YAZ