MENÜ

Beşiktaş mı Anadolu Efes mi?

2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Galatasaray Medical Park forması giyen Tutku Açık'ın yeni adresi Anadolu Efes ya da Beşiktaş olacak. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı ekibin yeni oluşumunda adeta 'istenmeyen adam' ilan edildi.

Beşiktaş mı Anadolu Efes mi?

Sezonu 3 kupa ile kapatan Beşiktaş'a yarı final serisinde elenerek büyük hüsran yaşayan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor...

Koç Oktay Mahmuti ile yollarından ayrılmasından sonra takımın başına Beşiktaş’ı Türkiye ve Eurochallange Şampiyonu yapan Ergin Ataman, şubenin başına Murat Özyer getirildi.

Bu gelişmeler sonrasında oyuncu transferinde de hareketlenmeler başladı. Yönetim, 'Seninle çalışmak istemiyoruz' diyerek geçtiğimiz 2 sezonda sarı-kırmızılı takımın formasını giyen Tutku Açık'ı serbest bıraktı.

YENİ TAKIMI EFES YA DA BEŞİKTAŞ OLACAK


Galatasaray ile yolları ayrılan Oktay Mahmuti, Anaolu Efes'in yeni koçu oldu ve yönetime 'Tutku'yu istiyorum' dedi. Yıldız oyuncunun bir başka talibi de Erman Kunter.

Ergin Ataman'ın gidişinden sonra siyah-beyazlı takımın başına geçen Kunter, Tutku'yu gelecek sezon takımında görmek istiyor.

32 yaşındaki tecrübeli oyuncu net kararını önümüzdeki günlerde verecek.

Galatasaray forması ile geçtiğimiz yılın normal sezonunda 21 maça çıkan Tutku Açık, 5,67 sayı, 3,52 de asist ortalaması ile oynadı. Play-Off'larda da 5 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, 4,20 sayı, 2,60 da asist ortalaması tutturdu.

Kaynak: Hürriyet / Ali Can YAYCILI

Haberin Devamı
YORUM YAZ