MENÜ

Beşiktaş karıştı

Ordu maçındaki olaylar ve sonrasında yaşananlar nedeniyle Başkan Fikret Orman düğmeye bastı.

Beşiktaş karıştı

Fikret Orman, Tamer Kıran’ı istifa ettirirken, Levent Erdoğan’ın da görevi bırakmasını istedi. Siyah-Beyazlılar’ın başkanı sorumlu tuttuğu yedek üye Seyit Ateş’in kulüple ilişkisini kesti. En son teknik direktör Samet Aybaba’yı yanına çağıran Fikret Orman, “3 maçı tamamla, vedalaş” dedi.

Haberin Devamı

Orman, Umre için gittiği Mekke’den döner dönmez, ayağının tozuyla Orduspor maçında yaşanan olayları çözmek için harekete geçti. Dün sabah erken saatlerde 2. başkan Ahmet Nur Çebi’nin ofisinde yöneticiler Tamer Kıran, Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı ile bir araya gelen Orman durum değerlendirmesi yaptı ve ardından düğmeye bastı. Kıran hariç diğer yöneticilerle kulüp binasına gelen ve 13. katta bulunan makam odasında maçta yaşanan olayların video görüntülerini ve medyaya yansıyan fotoğrafları inceleyen Siyah-Beyazlı takımın başkanı, ilk olarak Tamer Kıran’ın üstüne düşeni yapmasını istedi. Bunun üzerine, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı istifasını açıkladı. Kara Kartal’ın Başkanı’nın daha sonra asbaşkan Levent Erdoğan’ın önceki gün yaptığı, “Fikret Orman tarafından oluşturulan yönetim miladını doldurdu. Bundan sonra O’nun hiçbir yönetiminde yer almayacağım. Orman’a inandığım için utanıyorum” açıklamalarına çok sinirlendiği ve Erdoğan’ın da istifasını istediği öğrenildi.

Hızını alamayan Fikret Orman, olaylarla ilgili sorumlu tuttuğu bir başka isim olan yedek üye Seyit Ateş’in de kulüple bütün ilişkisini kesti. En son Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Samet Aybaba’yı çağıran Orman, Aybaba’nın daha önce yaptığı açıklamaları hatırlatarak, “Ligdeki 3 maçı tamamla, ondan sonra takımla vedalaş. Artık görevin bitti” diyerek noktayı koydu.

Haberin Devamı

Orman taraftarı aradı
Başkan’ın mesaisi bunlarla bitmedi. Orman’ın, Orduspor maçı sonrası numaralı tribünde darp edilen taraftarı da bizzat telefonla arayarak, kulüp adına özür dilediği öğrenildi.

Aybaba ne demişti?“Bazı sorunlarımız var camiamızda. Herkesin ‘Küme düşer’ dediği takımı şampiyon adayı yaptım. Demek ki hata yapmışım. Biz Beşiktaşlıyız. Gereğini yaparız. Sahada Beşiktaş formasını giymiş insanlar, kenarda da yıllarca bu formayı giymiş teknik heyet var. Ben Beşiktaş tarihinin en önemli 3 kaptanından biriyim. 3 hafta sonra ne gerekiyorsa yaparız.”

YORUM YAZ