MENÜ

'Beşiktaş iyi yolda'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın çok iyi bir yolda olduğunu belirterek, “Lige iyi başladık. Böyle de gidecektir. Tromsö'yü geçeceğiz. Futbolcularımıza inanıyoruz” dedi

'Beşiktaş iyi yolda'

İntegral Forex ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından soruları yanıtlayan Fikret Orman, önemli mesajlar verdi. Futbol takımının aldığı sonuçlara dikkat çeken Kartal’ın patronu, “Beşiktaş camiası yeniden silkelendi ve kendine geldi. İlk 2 maçı kazandık. Tabii ki ilerleyen haftalarda puan kayıpları da olabilir. Her maçı kazanacağız diye bir durum yok. Sadece yıldız almakla bir şey çözemezsiniz. İyi bir takım yarattık. Tam bir kolej havası var. Futbolcularımızın hepsi pırlanta gibi. Yarın da (bugün) çıkıp iyi futbol oynayacaklar ve Tromsö’yü eleyecekler. Biz de tribünde onları destekleyeceğiz” diye konuştu. Beşiktaş taraftarının maçlara olan ilgisinden dolayı memnun olduğunu da ifade eden Orman, bu akşamki karşılaşmada en az 50 bin taraftarın statta olacağına inandığını söyledi.

‘Transferi bitireceğiz’

Sol bek transferi için temasların sürdüğünü söyleyen Beşiktaş Başkanı, “İki milli futbolcumuz var ama ikisi de sakat. Bu bölgeye geçici bir takviye yapacağız. Ancak bunu yaparken kazık yememeye çalışıyoruz. Önemli olan Beşiktaş’ın menfaatleridir” dedi. CAS kararı için yorum yapmayan Orman, çıkacak kararı beklediklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le bir araya gelip statta ilgili bilgiler aktaracağını da belirten başkan, “Kendisi çok iyi bir Beşiktaşlı. Beşiktaş Başkanı’yla görüştüğü zaman kendisinin gözleri parlıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Stadın yıkım işlemleri ve yeni projesiyle ilgili kendisine bilgi aktaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Bozhan Memiş

Haberin Devamı
YORUM YAZ