MENÜ

Beşiktaş istemişti Fenerbahçe alıyor: Khouma Babacar!

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Sarı-Lacivertliler transfere sarıldı. Sadık Çiftpınar'a formayı giydiren Fenerbahçe, ikinci transferini Sassuolo’da mutsuz olan Babacar ile yapmaya hazırlanıyor. İtalyanlar, satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralama teklifine sıcak bakıyor.

Beşiktaş istemişti Fenerbahçe alıyor: Khouma Babacar!

Fenerbahçe içinde bulunduğu kötü durumdan çıkmak için transfere sarıldı. Takımı Ersun Yanal’a emanet ettikten sonra transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Yeni Malatyaspor’un tecrübeli stoperi Sadık Çiftpınar’ı kadroya katan Sarı-Lacivertliler’de sportif direktör Damien Comolli, dünyanın dört bir yanında oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Soldado, Slimani ve Frey’in performansından memnun olmayan Comolli, forvetin yanı sıra bir orta saha ve bir de kanat oyuncusu için temaslarını sıklaştırdı.

Haberin Devamı

SASSUOLO’DA ÇOK MUTSUZ

Forvet için İtalyan ekibi Sassuolo’da mutsuz olan Khouma Babacar’ı listeye alan Sarı-Lacivertliler, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için takımıyla görüşmelere başladı. İtalyan basınından Alfredopedulla’nın haberine göre; Sassuolo’da Matri, Raspadori ve Kevin-Prince Boateng gibi yıldızların arkasında kalan Babacar, Fenerbahçe’ye bir adım yakın. Habere göre, Sarı-Lacivertliler’den gelen satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralama teklifine İtalyan ekip sıcak bakıyor.

Kaynak: Güneş

YORUM YAZ