MENÜ

Beşiktaş'ın istediği Yaya Toure için yarış kızıştı

Orta saha transferi konusunda Yaya Toure'yi hedefine alan Beşiktaş’a, 2 İspanyol rakip çıktı. Beşiktaş Yönetimi’nin, bu hafta içerisinde Yaya Toure'nin menaceri Dmitry Selyuk’la bir araya gelip işi bitirmeye çalışacağı kaydedildi.

Beşiktaş'ın istediği Yaya Toure için yarış kızıştı

Premier Lig ekibi Manchester City’le 8 sezonluk kariyerini sonlandırmasının ardından boşa çıkan Yaya Toure, transfer döneminin ön plana çıkan isimleri arasına girmişti. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu için Beşiktaş’ta devreye girmişti.

Yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak açıklamada bulunan menaceri Dmitry Selyuk, “Teklifler var. Şu anda bu teklifleri değerlendiriyoruz. Türkiye, İspanya ve İtalya’dan öneriler var. Hepsiyle görüşme halindeyiz. Ancak acele etme taraftarı değiliz. 1 hafta içinde Yaya Toure’nin yeni kulübü belli olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Maaş talebi belli oldu

Konuyla ilgili olarak İspanya basınında çıkan haberlere göre 2 La Liga temsilcisinin Toure’ye yakın markaj uyguladığı bildirildi. Yıllık 4 milyon Euro’dan 2 senelik anlaşma talebinde bulunan deneyimli oyuncu için menaceriyle görüşmelerini hızlandıran kulüplerin, birbirleriyle yarış içerisinde olduğu kaydedildi.

Öte yandan Dmitry Selyuk’un bu hafta içerisinde Beşiktaş Yönetimi’yle de biraraya gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ