MENÜ

Beşiktaş'ın Guillermo Varela ısrarı sürüyor

Uruguaylı futbolcu Varela için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, başarılı sağ bekin kulübü Penarol’le resmi görüşmelere başladı. 25 yaşındaki oyuncuyu düşük bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, bu hamleyle Gökhan Gönül’e alternatif yaratmak istiyor.

Beşiktaş'ın Guillermo Varela ısrarı sürüyor

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda sağ bek bölgesini güçlendirmek için çalışma başlatan Beşiktaş, hedefini Uruguay’dan seçmişti. Kara Kartal, Uruguay Ligi ekiplerinden Penarol’ün başarılı oyuncusu Guillermo Varela için girişimlerini sürdürüyor.

Andreas Beck’in takımdan ayrılmasının ardından sağ bek hattında Gökhan Gönül’ün tek kalmasını göz önünde bulundurup düğmeye basan yönetim, 25 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bonservis bedeliyle kadrosuna katıp bu alanda alternatif oluşturmayı hedefliyor.

Kulüplerin anlaşmasını bekliyor

Uruguay Milli Takımı formasıyla Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda boy gösteren ve 2 grup karşılaşmasında 90’ar dakika forma giyen deneyimli futbolcu da kariyerine Avrupa’da devam etmeye sıcak bakıyor.

Daha önce İspanya La Liga ekibi Real Madrid ve İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ta görev yapan tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş’ın ilgisine menaceri aracılığıyla olumlu yanıt verdiği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtildi.

Tam bir joker!

Varela, sağ bek hattına ek olarak görev verilmesi halinde orta sahanın sağında ve ön libero olarak da görev yapabiliyor. Hızlı bir futbolcu olmasıyla tanınan başarılı oyuncu, bire birde oldukça etkili bir isim..

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ