MENÜ

Beşiktaş için Alexander Milosevic iddiası!

Beşiktaş'ın İsveç Ligi ekibi AIK'te forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Alexander Milosevic ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş için Alexander Milosevic iddiası!

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yöneticilerin ocak ayında transfer yapacağını açıklamasının ardından gözler, bu isimlerin kim olduğuna çevrilmişti. Siyah-Beyazlılar için bir transfer iddiası da İsveç basınından geldi.

Expressen'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın, AIK forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Alexander Milosevic'i transfer etmek istediği belirtildi.

Belçika Ligi ekibi Anderlecht ile 3 yıllık ön anlaşmaya varan Milosevic için Beşiktaş'ın da devrede olduğu ifade edildi. Genç futbolcunun, Anderlecht ile Beşiktaş arasında bir seçim yapacağı vurgulanırken; Milosevic'in, menajeri Nenad Lukic ile birlikte İstanbul'a geldiği ve burada sağlık kontrolünden geçirildiği iddia edildi.

İki ekibin de, Milosevic'in sözleşme fesih bedeli olan 9 milyon İsveç kronunu (Yaklaşık 947 bin euro) ödemek için hazır olduğu, Milosevic'in birkaç gün içinde AIK'tan ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ