MENÜ

Beşiktaş haberi: Nice, Ersin Destanoğlu için ilk teklifi yaptı

Süper Lig'de bu sezon teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kendisine güvenmesiyle Beşiktaş kalesini devralan ve başarılı bir performans ortaya koyan Ersin Destanoğlu'na Fransa'dan talip var. Ligue 1 ekiplerinden Nice, 20 yaşındaki kaleci için ilk teklifi Siyah Beyazlılar'a iletti ve pazarlıklar resmen başladı.

Beşiktaş haberi: Nice, Ersin Destanoğlu için ilk teklifi yaptı

Süper Lig'i ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak bu sezon duble yapan Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Süper Lig'de bu sezon teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kendisine güvenmesiyle Beşiktaş kalesini devralan 20 yaşındaki kaleciye Fransa'dan talip var.

Haberin Devamı

L'equipe'in haberine göre; Nice Walter Benitez'in yanına iyi bir kaleci transferi ekleyerek yeni sezona girmek istiyor. 28 yaşındaki Arjantinli kaleci ile sözleşme yenilemeyecek olan Nice, geleceğe yönelik olarak Ersin Destanoğlu'nu listenin ilk sırasına yazdı. Fransız ekibi genç kaleci için ilk teklifini Beşiktaş'a yaptı ve pazarlıklar resmen başladı.

Haberde Nice kulübünün 5 milyon Euro teklif ettiği, Beşiktaş cephesinin ise 12 milyon Euro istediği yazıldı.

Ersin Destanoğlu bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maça çıktı ve kalesine 39 gol görürken, 13 kez de kalesini gole kapadı.

YORUM YAZ